Over ons

Jouw persoonlijke specialist in houten trappen

Houten Trappen Specialist is een echt familiebedrijf en sinds 2018 jouw online partner in houten trappen. Uiteraard gaat onze geschiedenis veel verder dan 2018. Door meer dan 20 jaar ervaring in het produceren, inmeten en advies in trappen zijn wij uw specialist in houten trappen. Alle trappen worden voor jou op maat gemaakt in onze eigen fabriek, zodat de trappen altijd passend zijn. Zo ben je altijd verzekerd van het door jouw gewenste eindresultaat!

 

Onze werkwijze: online een trap samenstellen in de configurator

Het ontwikkelen van deze configurator heeft door zijn complexe rekenmethodes en grote aantallen aan 3-Dimensionale afbeelding meer dan één jaar geduurd. De configurator is zo ingericht dat iedereen zijn eigen trap gemakkelijk kan bestellen op maat. Bij de trappen staan alle maatvoeringen duidelijk aangegeven, zodat je weet wat je moet inmeten.

Bij de trappen zijn meerdere opties beschikbaar, zoals trapleuningen, grondverf of verschillende soorten hekwerk. De verschillende opties worden allemaal op klantspecificatie geproduceerd. Hierdoor ben je verzekerd van de perfecte oplossing in jouw situatie.

Houten Trappen Specialist

  • Voor zowel particulier als zakelijk.
  • Hoge kwaliteit
  • Standaard maatwerk

Vragen of meer informatie? Neem direct contact op

 

Onze vakkundige medewerkers staan graag voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Ga aan de slag in de configurator en stel snel de gewenste trap samen of vraag een vrijblijvende offerte aan, alles is mogelijk. In een offerte op maat werken we graag al je wensen uit, maar kunnen we ook eventueel vaststellen of de gewenste maatvoeringen wel haalbaar zijn. Voordat de trap in productie gaat ontvang je van ons altijd een productietekening ter controle.