Halfslag trap

Een halfslag trap is een trap die 180 graden om een as draait. Daarmee is dit type trap zeer compact, wat ideaal is voor woningen waarbij iedere vierkante centimeter goed benut moet worden. Bij Houten Trappen Specialist stel je zelf een halfslag trap samen met behulp van onze online configurator. Hierbij heb je volop keuze uit materialen, kleuren, stijlen en afwerkingen. Bekijk de mogelijkheden op onze website en ga vandaag nog aan de slag met onze online trappenconfigurator. De beste manier om alle opties te ontdekken, is door in de configurator te experimenteren.

Halfslag trap

Wat is een halfslag trap?

Een halfslag trap draait 180 graden om een spil heen. Op het eerste zicht lijkt dit type trap sterk op een dubbelkwart trap, maar deze zijn zeker niet hetzelfde. Bij een dubbelkwart trap begint de trap met een draai, gaat de trap een stuk recht omhoog en maakt deze daarna wederom een draai in dezelfde richting. Bij een halfslag trap is dat rechte stuk er niet, de binnenkant van de trap is een spil waar de gehele trap omheen draait. Bij een halfslag trap bestaat de buitenste trapboom uit drie delen. De buitenkant van de trap lijkt dan ook wel op die van een dubbelkwart trap. Anders dan een spiltrap draait een halfslag trap maximaal 180 graden.

 

 

Onze specialiteit, jouw droom

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van houten trappen en leuningen. De trappen voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen en zijn hierdoor veilig voor gebruik in en rondom het huis. Kies je voor kwaliteit, dan kies je dus voor een halfslag trap van Houten Trappen Specialist. Trappen gemaakt van hoogwaardige materialen zoals vurenhout, eikenhout, beukenhout, rubberwoord of mahonie. Afhankelijk van jouw smaak, interieur en voorkeur kies je de gewenste stijl, materialen en eventuele accessoires. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kun je zeker op ons rekenen. Met behulp van onze online configurator ontwerp jij jouw droomtrap binnen enkele minuten.

Een halfslag trap kopen via onze website

Ontdek onze mogelijkheden voor een hoogwaardige halfslag trap op maat. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij voor je aan de slag om alle onderdelen te produceren. Het is voor jou dan hoog tijd om je huis voor te bereiden op de komst van je nieuwe trap, je bestelling wordt doorgaans namelijk al binnen 3 weken geleverd. Je ontvangt van ons een duidelijke handleiding, zodat je na levering direct aan de slag kunt met het monteren van je trap. Het is belangrijk om te weten dat wij de trap wel voorzien van een laag grondverf, maar dat jij de trap nog wel dient af te werken met lak of verf.

Vraag direct een offerte aan

Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je weten of het wel technisch mogelijk is om de gekozen halfslag trap bij je te plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan! We bekijken de situatie en stellen hiervoor een offerte op maat op. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met ons, we voorzien je graag van persoonlijk en professioneel advies.

  • Geschikt voor kleinere ruimtes
  • Geheel op maat
  • Gemakkelijk te plaatsen