Trappen op stijl

Je bent van plan je huis te verbouwen en besluit daarom gelijk je trap een upgrade te geven? Of je hebt net een nieuwbouwwoning gekocht en bent daarom op zoek naar een nieuwe trap? Wat je reden ook mag zijn, het is altijd leuk om over wensen en ideeën over trappen te sparren. Een trap neemt tenslotte een aanzienlijke ruimte in beslag in huis, het is dan ook wenselijk dat de stijl en aankleding van je trap aansluit en betrokken wordt bij je interieur. Je interieur is bepalend voor de stijl van je trap. Benieuwd naar welke stijlen trappen wij aanbieden? Op deze pagina vertellen we meer over onze trappen op stijl.

Welke stijlen trappen zijn er allemaal?

Net zoals veel andere onderdelen van een interieur heb je ook bij trappen volop keuze uit diverse stijlen. Stofferen vinden de meeste oubollig en niet meer van deze tijd. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse moderne en sfeervolle alternatieven verkrijgbaar die wél in de hedendaagse look en feel passen. Zo zijn er klassieke trappen en trappen met een vintage uitstraling, maar ook moderne trappen, industriële trappen en landelijke trappen zien we veel terugkomen in woningen. Uiteraard zijn er nog veel meer stijlen op de markt. Sommige trappen komen zelfs in verschillende interieurs goed tot hun recht. Een moderne trap hoeft niet uitsluitend geplaatst te worden in een modern interieur, deze doet het bijvoorbeeld ook goed in een Scandinavische woonstijl.

De beste kwaliteit, afgestemd op jouw wensen

Bij Houten Trappen Specialist koop je kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Alle materialen zijn afkomstig van kwalitatief hout, waardoor jij nog jarenlang geniet van een stijlvolle trap. Wij leveren uitsluitend maatwerk. Dit betekent dat je je eigen trap middels onze geavanceerde 3D-configurator kunt samenstellen. We hebben al onze ervaring en kennis gebundeld in deze praktische tool, zodat jij je ideale trap kunt bouwen en bestellen vanuit je stoel. Het enige wat je hiervoor dient te doen is het correct inmeten van alle onderdelen en na levering en montage je trap afwerken met verf of lak.

Trappen op stijl kopen

Wil je graag de stijl van je interieur doortrekken door heel je woning, en dus ook de trap? Het is dan slim om je trap op stijl te kopen. Het materiaal van je trap en de afwerking hebben een grote invloed op de stijl. De meeste houtsoorten passen eigenlijk in elk interieur, maar je kunt door middel van kleurgebruik de stijl accentueren.

Onze beschikbare trap stijlen

Binnen ons assortiment trap stijlen maken we onderscheid tussen zoldertrappen, keldertrappen, moderne trappen en bouwpakket trappen. De stijl van een zoldertrap is in sommige gevallen namelijk anders dan de trap die verschillende verdiepingen in huis met elkaar verbinden. Daarnaast is het mogelijk om een keldertrap bij ons te ontwerpen. Deze ziet er meestal hetzelfde uit als je normale trap. Ben je op zoek naar een moderne trap? Een moderne trap kenmerkt zich door rechte vormen en strakke lijnen. Je maakt je eigen moderne trap in onze trappenconfigurator. Alle trappen die je bij ons bestelt zijn op maat en worden geleverd als bouwpakket. Je monteert dus je eigen trap, nadat wij alle losse elementen op maat geproduceerd en geleverd hebben.

Vraag direct een offerte aan

Zijn er een aantal zaken waar je tegenaan loopt tijdens het inmeten? Of wil je graag dat een specialist een blik werpt op jouw tekening en kijkt of het technisch haalbaar is? Vraag dan eenvoudig via onze website een offerte aan. We gaan voor je aan de slag en stellen een offerte op maat op. Heb je vragen over onze mogelijkheden of over onze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op. We vertellen je graag meer en voorzien je van persoonlijk advies.