Keepboomtrap

Met een keepboomtrap haal je een bijzondere trap in huis. Op het eerste gezicht zal je misschien opvallen dat er iets aan deze trap anders is dan bij andere trappen. Maar wat is dat verschil precies? Dat zit in de breedte van de traptreden en de manier waarop deze de uitstraling van de zijkant van de trap beïnvloeden. Ontdek alles over de keepboomtrap en bestel er een op maat bij Houten Trappen Specialist!

Keepboomtrap laten maken

Wat is een keepboomtrap precies?

Bij een keepboomtrap lopen de traptreden door tot over de trapboom of muur, wat zorgt voor een strakke overgang tussen de traptreden en de ondersteunde plank of muur. Dit levert vooral bij een vlakke muur een interessant samenspel op, waardoor een subtiel effect ontstaat.

In tegenstelling tot een normale trap, waarbij een zichtbare trapboom aan de zijkant te zien is, wordt bij een keepboomtrap geen trapboom tegen de zijkant gemonteerd. De traptreden steunen op de onderliggende muur of uitgezaagde plank, waardoor de zijkant van iedere traptrede zichtbaar wordt. Dit geeft een bijzonder effect dat precies genoeg opvalt om een verschil te maken.

Een keepboom trap van eiken, vuren of beuken

Bij Houten Trappen specialist kan je terecht voor een keepboom trap op maat in verschillende materialen. Zo kun je een keepboom trap van eiken kopen, maar ook van vuren. Gaat je voorkeur toch uit naar beuken? Ook dat is geen probleem.

In een uitgebreide offerte op maat beschrijven wij al je wensen en geven hierbij het kostenplaatje. Wij zorgen ervoor dat alles zorgvuldig op maat gemaakt wordt, zodat jij de keepboom trap van eiken of een ander materiaal, alleen nog maar hoeft te plaatsen en monteren. Je ontvangt bij levering een duidelijk handleiding over hoe jij je trap moet monteren, zodat jij direct aan de slag kunt!

Snel profiteren van jouw keepboom trap

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar om de trap binnen drie werkweken bij jou thuis te leveren. Dit betekent dat je snel aan de slag kunt met het maken van een ontwerp voor jouw keepboom trap en dat je niet lang hoeft te wachten voordat de trap bij je wordt bezorgd. In de tussentijd kun je alles in huis voorbereiden voor de komst van de trap, zoals het vrijmaken van de ruimte en eventuele voorbereidende werkzaamheden.

Meer dan 20 jaar ervaring in de industrie

Houten Trappen Specialist is sinds 2018 een betrouwbare online partner in de trappenindustrie. Onze ervaring met het maken van houten trappen gaat echter veel verder terug dan dat. Al meer dan 20 jaar zijn we actief in de branche en hebben daardoor ruime ervaring in het produceren, inmeten en adviseren van houten trappen. Bij ons kun je dus rekenen op een betrouwbaar product en professionele service.

Productie in eigen huis

Wij maken iedere trap op maat in onze eigen fabriek. We gebruiken alleen materialen van topkwaliteit en werken met veel zorg en aandacht aan elk detail. Het maakt niet uit of je een praktische trap nodig hebt of een stijlvolle toevoeging aan je woning, we zorgen ervoor dat het perfect past bij jouw smaak en de ruimte waar het in komt te staan. Een trap bij Houten Trappen Specialist is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang plezier van hebt!

Duurzaamheid speelt een grote rol

We hechten dus niet enkel waarde aan maatwerk, maar ook aan duurzaamheid. Door rechtstreeks van de fabrikant te kopen, kunnen we de kosten verlagen en onze klanten een betaalbare optie bieden. Bovendien is hout een duurzaam materiaal omdat het opnieuw kan worden gebruikt en natuurlijk afbreekt. We streven ernaar om onze trappen op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier te produceren.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Heb jij een goed beeld van jouw ideale keepboom trap? Laat je creativiteit de vrije loop en deel je ideeën met ons wanneer je een offerte aanvraagt. Ons team van ervaren ontwerpers en vakmensen staat klaar om naar je wensen te luisteren en ze om te zetten in een oplossing die precies past bij jouw stijl en budget.

Heb je verder nog vragen over onze producten of werkwijze? Schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen! Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat je met vertrouwen de juiste beslissing kunt nemen!

  • Uniek effect
  • Volledig op maat te maken
  • Kwaliteitsproduct