Keepboomtrap

Met een keepboomtrap haal je een bijzondere trap in huis. Op het eerste gezicht zal je misschien opvallen dat er iets aan deze trap anders is dan bij andere trappen. Maar wat is dat verschil precies? Dat zit in de breedte van de traptreden en de manier waarop deze de uitstraling van de zijkant van de trap beïnvloeden. Bij een keepboomtrap lopen de traptreden door tot over de trapboom of muur. Dit levert een strakke overgang op tussen de traptreden en de ondersteunde plank of muur. Zeker bij een vlakke muur ontstaat er een interessant samenspel dat voor een subtiel effect zorgt.

Keepboomtrap laten maken

Wat is een keepboomtrap precies?

Bij een normale trap is aan de zijkant van de trap een trapboom te zien. Dit is de horizontale plank waar de traptreden tegenaan gemonteerd zijn. Je ziet de zijkant van de traptreden dus niet. Bij een keepboomtrap is er geen sprake van een trapboom die tegen de zijkant wordt gemonteerd. De traptreden steunen op de onderliggende muur of uitgezaagde plank, waardoor de zijkant van iedere traptreden zichtbaar wordt. Dit geeft een bijzonder effect dat precies genoeg opvalt om een verschil te maken.

Een keepboomtrap kopen bij Houten Trappen Specialist

Bij Houten Trappen specialist kan je terecht voor een keepboomtrap op maat. In een uitgebreide offerte op maat beschrijven wij al je wensen en geven hierbij het kostenplaatje. Wij zorgen ervoor dat alles zorgvuldig op maat gemaakt wordt, zodat jij de keepboomtrap alleen nog maar hoeft te plaatsen. Nadat je een bestelling plaatst, leveren we de trap binnen drie werkweken. Je kan dus direct aan de slag met het maken van een ontwerp voor jouw keepboomtrap en hoeft maar heel even te wachten tot je de trap in huis hebt. In de tussentijd maak je alles in huis klaar voor de komst van de trap.

Meer dan 20 jaar ervaring in de industrie

Houten Trappen Specialist is sinds 2018 een betrouwbare online partner in de trappenindustrie. Onze ervaring met het maken van keepboomtrappen en andere soorten trappen gaat echter veel verder terug dan dat. Al meer dan 20 jaar zijn we actief in de branche en hebben daardoor ruime ervaring in het produceren, inmeten en adviseren van houten trappen. Wij maken iedere trap op maat in onze eigen fabriek en werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Hierdoor geniet jij jarenlang van een praktische en stijlvolle keepboomtrap.

Vraag een offerte aan via onze website

Heb jij een goed beeld van jouw ideale keepboomtrap? Werk je ideeën uit en geef je wensen aan ons door bij de aanvraag van de offerte. Heb je vragen over deze tool of wil je meer informatie ontvangen over onze producten of werkwijze? Aarzel niet en neem direct contact met ons op!

  • Uniek effect
  • Volledig op maat te maken
  • Kwaliteitsproduct