Tweekwart trap

Op zoek naar een tweekwart trap gemaakt van prachtig hout? Houten Trappen Specialist produceert door jou zelf ontworpen tweekwart trappen op maat. Bepaal zelf hoe de vorm, kleur, stijl en details eruit komen te zien in onze online trappenconfigurator. Deze praktische tool hebben wij ontwikkeld zodat jij de door jouw gewenste trap kunt samenstellen. Vertaal jouw idee naar een realistisch ontwerp en wij gaan aan de slag om alle elementen naar wens te zagen. De tweekwart trap is een van de meest voorkomende trapsoorten, omdat deze weinig ruimte in beslag neemt en een hele logische vorm heeft. De trap maakt twee draaien; eentje aan de onderkant, de ander aan de bovenkant. Ontdek de mogelijkheden bij Houten Trappen Specialist.

Wat is een tweekwart trap?

Een tweekwart trap wordt ook wel een dubbelkwartrap genoemd. Dit type trap maakt in totaal twee draaien in dezelfde richting, een in het onderste kwart en een in het bovenste kwart. Deze veelvoorkomende trap biedt meerdere voordelen. Voornamelijk de compacte voetafdruk van de tweekwart trap maakt het een ideale keuze. We zien bij nieuwbouw ook steeds vaker gebruik worden gemaakt van een tweekwart trap. De dubbele draai zorgt ervoor dat je met weinig ruimte toch een robuuste, ruime trap in je woning kunt integreren. Onder de trap is voldoende ruimte voor een toilet of trappenkast. Een open variant is ook mogelijk.

Meer dan 20 jaar ervaring in ons bedrijf

Wij van Houten Trappen Specialist hebben meer dan 20 jaar ervaring in de trappenindustrie. Innovatief denken vormt de rode draad in ons verhaal. In 2018 introduceerden we de onze eigen online trappenconfigurator, compleet met tekeningen en uitgebreide keuzemogelijkheden. Alle ervaring die wij hebben opgedaan in 20 jaar trappen bouwen, zit nu in deze tool. Zo kan jij zonder uitgebreide kennis toch je eigen tweekwart trap samenstellen. Wij zagen alle delen op maat in onze eigen fabriek. Bijna al het voorwerk nemen we je uit handen. De trap plaatsen en afwerken, dat doe jij. Zo haal je het meeste plezier uit je centen, zonder dat je speciaal gereedschap nodig hebt.

Trap met twee kwarten

Een tweekwart trap kopen is nergens zo eenvoudig

Ga jij een tweekwart trap kopen? Stel je eigen trap samen bij Houten Trappen Specialist en ontdek de mogelijkheden. Je kunt jouw tweekwart trap op elke manier vormgeven en van extra’s voorzien. Denk aan antislip-strips, een trapleuning, de kleur van de trap en de houtsoort. Of je nu een combinatie maakt van materialen of kiest voor meer eenheid: bij Houten Trappen Specialist is alles mogelijk.

Vraag direct een offerte aan

Bij ons vind je altijd de ideale trap voor jouw huis. Experimenteer met de configurator en ontdek welke van de vele opties bij jou passen. Is jouw ontwerp compleet? Plaats direct je bestelling via onze website en tref alvast de nodige voorbereidingen. Jouw tweekwart trap wordt met 3 werkweken al geleverd! Ben je niet helemaal zeker van je berekeningen en wil je dat een expert hier eens naar kijkt? Vraag direct een offerte aan via onze website en maak met zekerheid de juiste keuzes.