Bouwpakket trap

Een trap zelf maken klinkt als een flinke uitdaging. Maar met een bouwpakket trap is je trap sneller geplaatst dan je misschien zou denken.

Bij Houten Trappen Specialist maak je zelf een ontwerp in onze online trappenconfigurator. Vervolgens zorgen wij ervoor dat alle elementen van jouw trap op maat gemaakt worden. Vervolgens kan jij aan de slag!

Een bouwpakket trap kopen bij Houten Trappen Specialist

Met een bouwpakket trap bespaar je op kosten voor inmeten, ontwerp en montage en betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt: de onderdelen van de trap. Een goede trap past precies tussen twee verdiepingen en in de beschikbare ruime van het trapgat. Maar die afmetingen zijn per huis verschillend. Daarom vind je online weinig kant- en klare trap bouwpakketten. De pakketten die er wel zijn, bieden vrijwel geen mogelijkheid om het ontwerp naar je hand te zetten.

Bij Houten Trappen Specialist leveren we een unieke dienst. Met onze online tool kun je jouw trap volledig ontwerpen. Alle maatvoeringen staan duidelijk aangegeven, zodat je precies weet wat je moet inmeten.

Voorbeeld van de configurator

Wat voor soort trap bouwpakket kan ik bestellen?

Elk huis is anders en om deze reden zijn er bij ons diverse soorten trap bouwpakketten. In onze configurator kun je diverse trappen zelf ontwerpen. Naast de treden, eventuele stootborden en trapboom is het ook mogelijk om hekwerk, muurleumingen en antislip strippen aan je ontwerp toe te voegen. Zowel een open als dichte trap bouwpakket is bij Houten Trappen Specialist te bestellen. Je kunt kiezen voor de volgende bouwpakket trappen op maat:

  • Steektrap
  • Onder- en bovenkwart trap
  • Halfslag trap
  • Tweekwart trap
Bovenaanzicht bouwpakket trap

Een duidelijke productietekening

Je ontvangt van onze tekenaar een duidelijke productietekening met een aantal 3D afbeeldingen, zodat je je goed kunt voorstellen hoe de trap er uit gaat zien. Daarnaast ontvang je een boven aanzicht tekening zodat je de trap in zijn geheel nog kunt nameten. Zodra de tekening akkoord is starten we het productieproces. Mocht je dus een fout hebben gemaakt bij de bestelling is er nog niets geproduceerd en kunnen we dit eenvoudig oplossen.

Bouwpaket trap op cnc

Altijd de beste kwaliteit

Met een houten trap bouwpakket van ons ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. Wij produceren jouw trap met veel zorg en uiterste precisie, zodat alle elementen perfect in elkaar passen wanneer je de trap plaatst. Het gebruik van duurzaam en gaaf hout zorgt voor een premium uitstraling en lange levensduur. De trappen voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen en zijn hierdoor veilig voor gebruik in en rondom het huis.

Jouw houten trap bouwpakket snel thuis geleverd

Ontdek hoe eenvoudig het is om een bouwpakket trap online te bestellen. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je aan de slag om alle onderdelen op maat te zagen. Je bestelling wordt al binnen 3 weken geleverd.

Je ontvangt van ons een duidelijke handleiding, zodat je na levering direct aan de slag kunt met het monteren van je trap. We leveren het trap bouwpakket met een aangebrachte grondlaag, deze dien je dus wel zelf af te lakken.

Vraag direct een offerte aan

Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je weten wat jij nodig hebt om ons trap bouwpakket bij jou te plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan! We bekijken de situatie en stellen hiervoor een offerte op maat op. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met ons, we voorzien je graag van persoonlijk en professioneel advies.

  • Maatwerk trappen
  • Duidelijke tekening
  • Gemakkelijke werkwijze