Bouwpakket trap

Een trap zelf maken, klinkt als een flinke uitdaging. Maar met een compleet bouwpakket is je trap sneller geplaatst dan je misschien zou denken. Bij Houten Trappen Specialist maken wij trap bouwpakketten op maat. Je maakt zelf een ontwerp in onze online trappenconfigurator en wij zorgen er vervolgens voor dat alle elementen van jouw trap op maat gemaakt worden. Na het leveren van jouw bouwpakket trap kan jij aan de slag gaan met het plaatsen van je eigen trap. Bespaar op kosten voor inmeten, ontwerpen en montage en betaal alleen voor wat je echt nodig hebt: de onderdelen van de trap.

Een bouwpakket trap kopen bij Houten Trappen Specialist

Een goede trap past precies tussen twee verdiepingen en in de beschikbare ruimte in het trapgat. Maar die afmetingen zijn per huis verschillend. Daarom vind je online weinig kant-en-klare trap bouwpakketten en de pakketten die er zijn, zijn erg saai en bieden geen mogelijkheid om het ontwerp naar je hand te zetten. Op dat vlak bieden we bij Houten Trappen Specialist een unieke dienst. Met onze online tool kan je jouw trap volledig ontwerpen. Alle maatvoeringen staan duidelijk aangegeven, zodat je precies weet wat je moet inmeten. Kies het hout dat je wilt gebruiken voor je trap en plaats je bestelling direct online.

Voorbeeld van de configurator

Wat voor soort trap bouwpakket kan ik bestellen?

In de configurator kun je diverse soorten trappen ontwerpen. Zo is het mogelijk om een steektrap, onder- en bovenkwart, halfslag en tweekwart trap te bestellen als bouwpakket. Naast de treden, eventuele stootborden en trapboom is het ook mogelijk om hekwerk, muurleuningen en antislip strippen aan je ontwerp toe te voegen. Zowel een open trap bouwpakket als dichte trap bouwpakket is bij Houten Trappen Specialist te bestellen.

Bovenaanzicht bouwpakket trap

Productie tekening

Je ontvangt van onze tekenaar een duidelijke productie tekening met een aantal 3D afbeeldingen, zodat je je goed kunt voorstellen hoe de trap er uit gaat zien. Daarnaast ontvang je een boven aanzicht tekening zodat je de trap in zijn geheel nog kunt nameten. Zodra de tekening akkoord is starten we het productie proces. Mocht je dus een fout hebben gemaakt bij de bestelling is er nog niets geproduceerd.

Bouwpaket trap op cnc

Altijd de beste kwaliteit

Met een trap bouwpakket van Houten Trappen Specialist ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Wij produceren jouw trap met veel zorg en uiterste precisie, zodat alle elementen perfect in elkaar passen wanneer je de trap plaatst. Het gebruik van duurzaam en gaaf hout zorgt voor een premium uitstraling en lange levensduur. De trappen voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen en zijn hierdoor veilig voor gebruik in en rondom het huis.

Jouw trap bouwpakket snel thuis geleverd

Ontdek hoe eenvoudig het is om een bouwpakket trap online te bestellen. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je aan de slag om alle onderdelen op maat te zagen. Je bestelling wordt al binnen 3 weken geleverd. Je ontvangt van ons een duidelijke handleiding, zodat je na levering direct aan de slag kunt met het monteren van je trap. We leveren het trap bouwpakket met een aangebrachte grondlaag, deze dien je dus wel zelf af te lakken.

Vraag direct een offerte aan

Heb je vragen over onze mogelijkheden of wil je weten wat jij nodig hebt om ons trap bouwpakket bij jou te plaatsen? Vraag dan direct een offerte aan! We bekijken de situatie en stellen hiervoor een offerte op maat op. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen met ons, we voorzien je graag van persoonlijk en professioneel advies.

  • Maatwerk trappen
  • Duidelijke tekening
  • Gemakkelijke werkwijze