Trappenfabriek Houten Trappen Specialist

Houten Trappen Specialist is dé trapfabriek van Nederland. Wij zijn zeker niet de enige partij die trappen maakt, maar onze zorgeloze werkwijze in combinatie met de uitstekende kwaliteit die we leveren is uniek in zijn soort. Het ontwerpen, produceren en plaatsen van een trap zijn allen een vak apart, toch maken wij het mogelijk om iedereen zijn of haar eigen trap te laten samenstellen en plaatsen. Daar heb je geen diploma, ervaring of bijzondere vaardigheden voor nodig. Hoe dat kan? Ons geheim ligt in onze trappenfabriek en de handige online configurator die wij hebben opgezet. Ga zelf aan de slag met onze trappenconfigurator en experimenteer met de mogelijkheden.

Van online ontwerp tot productie in onze trappenfabriek in Ruurlo

Iedere constructie begint met een idee. De grootste uitdaging is om dit idee te vertalen in een concrete aanpak. Het samenstellen van een trap is niet iets wat je iedere dag doet en in eerste instantie ben je geneigd om dit aan een specialist over te laten. Wij zijn echter van mening dat je dit prima zelf kunt doen, als je maar over de juiste hulpmiddelen beschikt. Die hulpmiddelen bieden wij in twee vormen.

Samenstellen van het ontwerp op de website

Enerzijds de trappenconfigurator die het mogelijk maakt om jouw ideeën en wensen vast te leggen in een constructietekening. Aan de hand van meetbare maten en jouw persoonlijke wensen vormt onze configurator automatisch een trap die perfect bij jou en jouw woning past.

Het produceren in de trapfabriek

Het tweede middel dat wij inzetten om jouw droomtrap werkelijkheid te maken is onze eigen trapfabriek. In deze fabriek werken ervaren krachten samen met jonge, talentvolle houtbewerkers om jouw ontwerp om te zetten in iets tastbaars. Ze zagen alle delen op maat en verzamelen de benodigdheden als schroeven en beugels. Deze materialen worden vervolgens bij jou afgeleverd, waar je zelf aan de slag kunt gaan met het plaatsen van je trap.

Keldertrap

Profiteer van onze ervaring

Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de trappenindustrie. Onze trappenfabriek heeft al duizenden trappen geproduceerd en onze adviseurs hebben minstens zoveel klanten aan een prachtig ontwerp geholpen. In 2018 lanceerden wij onze online trappenconfigurator om het samenstellen van je droomtrap nog eenvoudiger te maken. De werkwijze in onze trapfabriek is onveranderd gebleven. Vakmanschap en zorgvuldig werk leveren staat bij ons nog steeds centraal. Sterker nog, omdat je de trap zelf in elkaar zit doen wij extra ons best om alles perfect aan te leveren.

Direct van fabrikant naar klant, alles uit eigen trappenfabriek!

Jouw houten trap, hekwerk of traponderdeel wordt in onze trappenfabriek met zorg gemaakt. Doordat we productie in eigen beheer hebben, kunnen wij de levertijden zo kort mogelijk houden en een uitstekende kwaliteit van onze producten garanderen. Nadat we alle elementen op maat voor jou hebben gezaagd, is het alleen nog een kwestie van de trap monteren en eventueel afwerken met verf of halve manen. Deze keuze laten wij volledig aan jou over!

Een zorgeloos project

In de bouw is het gebruikelijk dat bij ieder project hindernissen zijn die ‘on the spot’ opgelost worden door vakmensen met jaren ervaring en exacte kennis van de materialen waar ze mee werken. Wij stellen nog een veel hogere eisen aan een trap uit onze trapfabriek. Het moet voor iedereen, klusjesman tot doe-het-zelver, mogelijk zijn om met behulp van de meegeleverde instructies de trap te plaatsen. Natuurlijk denken wij graag met je mee als iets niet helemaal helder is of als je graag advies wilt over de beste aanpak in jouw situatie. Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan als je gebruik wenst te maken van onze kennis en ervaring.

  • Alles op maat
  • Persoonlijk contact