Moderne trap

In jouw modern interieur hoort een moderne trap, toch? Maar wat is een moderne trap eigenlijk? Bij Houten Trappen Specialist bepaal je zelf hoe modern je jouw trap maakt. Wij maken die keuze namelijk niet voor jou, met onze online configurator stel jij je moderne trap zelf samen in elf stappen. Wat verzorgen wij dan wel? Een nauwkeurig op maat gemaakte trap, volledig door ons geproduceerd in onze eigen fabriek. Daarvoor gebruiken we uitsluitend hout van topkwaliteit. Zo kan jij nog lang van je moderne trap genieten. Ga direct aan de slag met onze configurator en experimenteer erop los.

Waar herken je een moderne trap aan?

Zoals we al aangaven zijn wij niet diegene die bepalen hoe een moderne trap eruit moet ziet. Uit onze ervaring blijkt dat iedere klant anders is en iedereen zijn of haar trap dan ook weer net wat anders wil dan de ander. Dat maakt de service van Houten Trappen Specialist dan ook zo mooi: wij geven je geen beperkte opties met slechts enkele zaken die je kunt aanpassen, je bouwt bij ons je complete trap uit het niets op. De enige voorwaarde aan een moderne trap van Houten Trappen Specialist is dat we enkel trappen van hout leveren, maar dat was je vast wel duidelijk geworden aan onze naam. Het voordeel van hout is dat het eenvoudig te bewerken is en bij iedere woonstijl past, waaronder modern. De vorm van de trap is overigens maar een onderdeel van het karakter, de kleur die je trap geeft en de accessoires om de trap heen dragen daar zeker aan bij.

De beste kwaliteit, afgestemd op jouw wensen

Bij ons koop je een moderne trap van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Alle materialen zijn afkomstig van duurzaam hout, waardoor jij nog jarenlang geniet van een stijlvolle trap. Wij leveren uitsluitend maatwerk. We hebben al onze ervaring en kennis gebundeld in een praktische online tool, zodat jij je ideale trap kunt bouwen en bestellen vanuit je stoel. Het enige wat je hiervoor dient te doen is het correct inmeten van alle onderdelen en na levering en montage je trap afwerken met verf of lak.

Een moderne trap kopen

Wil je graag de stijl van je interieur doortrekken door heel je woning, en dus ook de trap? Kies dan voor een moderne trap die bij je moderne woonstijl past. Het materiaal van je trap en de afwerking hebben een grote invloed op de stijl. De meeste houtsoorten passen eigenlijk in elk interieur, maar je kunt door middel van kleurgebruik de stijl accentueren. Naast natuurlijke houtkleuren voor een sterk contrast zien we ook vaak de keuze voor een grijstint als basis van een moderne trap.

Vraag direct een offerte aan

Zijn er een aantal zaken waar je tegenaan loopt tijdens het inmeten? Of wil je graag dat een specialist een blik werpt op jouw tekening en kijkt of het technisch haalbaar is? Vraag dan eenvoudig via onze website een offerte aan. We gaan voor je aan de slag en stellen een offerte op maat op. Heb je vragen over onze mogelijkheden of over onze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op. We vertellen je graag meer en voorzien je van persoonlijk advies.

  • Houtsoorten van topkwaliteit
  • Passend in je moderne interieur
  • Volop keuzemogelijkheden