Moderne trap

Bij een moderne woning hoort een moderne trap, toch? Zoek niet langer, want bij Houten Trappen Specialist ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden een nauwkeurig op maat gemaakte moderne trap, volledig door ons geproduceerd in onze eigen fabriek. Daarvoor gebruiken we uitsluitend hout van topkwaliteit. Zo kan jij er jarenlang van genieten. Bekijk ons aanbod en vind de perfecte match voor jouw modern interieur!

Realiseer je eigen moderne trap bij Houten Trappen Specialist

Elke woning is uniek en daarom biedt Houten Trappen Specialist iets bijzonders: wij bieden geen beperkte opties met slechts enkele aanpassingsmogelijkheden. Bij ons kun je je complete trap vanaf nul opbouwen met behulp van onze online configurator. De enige vereiste voor een moderne trap van Houten Trappen Specialist is dat we alleen trappen van hout leveren, zoals je waarschijnlijk al uit onze naam had afgeleid.

Wat kost een moderne houten trap?

De kosten van een moderne houten trap bij Houten Trappen Specialist kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gekozen materiaal, het ontwerp, de afmetingen en eventuele aanvullende opties. Over het algemeen kan de prijs variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro’s.

Wij raden aan om een offerte bij ons aan te vragen, wanneer je geïnteresseerd bent in een moderne trap. Op die manier kan je een nauwkeurige schatting maken van het kostenplaatje!

De voordelen van een moderne houten trap kopen

Wil je graag de moderne stijl van je interieur doortrekken door heel je woning? Kies er dan voor om een moderne houten trap te nemen. Het materiaal van de trap, de houten treden, en de afwerking hebben een grote invloed op de stijl. De meeste houtsoorten passen eigenlijk in elk interieur, maar je kunt door middel van kleurgebruik de stijl accentueren.

Naast natuurlijke houtkleuren voor een sterk contrast zien we ook vaak de keuze voor een grijstint als basis van een moderne houten trap. Deze neutrale kleur biedt een eigentijdse uitstraling en kan goed samengaan met verschillende interieurstijlen.

Hout als duurzame investering

Hout is een stevig, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden materiaal. Het is gemakkelijk te bewerken is en daarom geschikt is voor elke woonstijl, waaronder ook jouw moderne stijl. Bovendien kun je bij ons kiezen uit verschillende soorten hout. Dit maakt een houten trap bij Houten Trappen Specialist een veelzijdige en praktische keuze.

Het materiaal van onze trappen is slechts een aspect van het karakter; de kleur die je aan de trap geeft en de accessoires eromheen dragen ook zeker bij aan de uitstraling!

De beste kwaliteit, afgestemd op jouw wensen

Bij ons koop je moderne trappen van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Alle materialen zijn afkomstig van duurzaam hout, waardoor jij nog jarenlang geniet van een stijlvolle trap. Wij leveren tevens uitsluitend maatwerk. We hebben al onze ervaring en kennis gebundeld in een praktische online tool, zodat jij je ideale trap kunt bouwen en bestellen vanuit je stoel. Het enige wat je hiervoor dient te doen is het correct inmeten van alle onderdelen en na levering en montage je trap afwerken met verf of lak.

Vraag direct een offerte aan

Zijn er een aantal zaken waar je tegenaan loopt tijdens je zoektocht naar de juiste trap? Of wil je graag dat een specialist een blik werpt op jouw tekening en kijkt of het technisch haalbaar is? Vraag dan eenvoudig via onze website een offerte aan. We gaan voor je aan de slag en stellen een offerte op maat op. Heb je vragen over onze mogelijkheden of over onze producten? Aarzel niet en neem contact met ons op. We willen je graag voorzien van persoonlijk advies voor jouw trap!

Veelgestelde vragen

Hoe transformeer ik mijn oude trap tot een moderne trap?

Om je oude trap te transformeren tot een moderne trap, kun je overwegen de trap te schilderen in een eigentijdse kleur, eigentijdse trapleuningen toe te voegen en eventueel verouderde elementen te vervangen of bij te werken.

Welke type trapbekleding draagt bij aan een moderne trap?

Trapbekleding zoals laminaat, PVC, of een combinatie van hout en metaal dragen bij aan een moderne uitstraling. Kies strakke lijnen en eigentijdse materialen die passen bij de moderne stijl die je wilt bereiken.

  • Houtsoorten van topkwaliteit
  • Passend in je moderne interieur
  • Volop keuzemogelijkheden