Geen categorie

Maak van je hal een eyecatcher

Ontbreekt er wat karakter en persoonlijkheid in je hal? Of mag deze nog wat sfeervoller? Je kunt je hal op verschillende manieren toch een belangrijk onderdeel van je woning maken. Je hal is tenslotte de eerste ruimte die je gasten zien wanneer ze bij je binnenkomen. We geven in dit artikel een aantal bijzondere suggesties om van jouw hal dé eyecatcher van je huis te maken.

Houten trap als eyecatcher

Jouw trap als blikvanger in je hal

Hout is een materiaalsoort welke warmte en sfeer uitstraalt. Een houten trap is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan de esthetiek van een woning. Een mooie trap kan namelijk heel goed dienen als eyecatcher in je interieur. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige massief houten trap of ga voor een moderne strakke variant. Wanneer je kiest voor een trap van hout als eyecatcher in je interieur, ben je verzekerd van vele jaren woonplezier. Het hout geeft je huis een warme en rustieke uitstraling. Daarnaast is dit type trap ook nog eens erg duurzaam.

Sfeervolle hal

Andere gave eyecatchers

Naast een trap, zijn er nog veel meer gave eyecatchers die je hal extra bijzonder maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie spiegel of een fraaie kroonluchter. Of ga voor iets origineels zoals een schilderij of fotocollage aan de muur. Daarbuiten zijn er nog veel meer leuke ideeën te bedenken. Een mooie open kast of opbergkast biedt extra opbergruimte én de mogelijkheid om er leuke accessoires in te plaatsen, zoals kaarsjes, een decoratief object of een stijlvolle kapstok. Wellicht heb jij wel een favoriet item dat perfect bij je hal past. Hoe dan ook, laat je creativiteit de vrije loop en maak je hal geheel naar jouw smaak!

Zelf je houten trap ontwerpen

Bij Houten Trappen Specialist hebben we veel ervaring met het ontwerpen en realiseren van unieke trappen op maat. Wil jij graag zelf je houten trap ontwerpen? Dat kan! We helpen je graag met het ontwerp van jouw droomtrap. Gebruik daarvoor onze trappenconfigurator. Dit is een tool die wij zelf ontwikkeld hebben en die het je makkelijk maakt om de perfecte trap voor jouw hal te ontwerpen.

Samen met onze specialist kun je alle details bespreken, zodat we precies weten wat jij wilt. Zo weet je zeker dat jouw trap precies voldoet aan al jouw wensen!

Meer informatie of advies?

Wil je meer informatie of advies over het ontwerpen van jouw ideale houten trap? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder!